Kotimainen kilpailu
 
 

Risto Räppääjä ja pullistelija

RISTO RÄPPÄÄJÄ JA PULLISTELIJA
Suomi 2019 | 84 min

Tekstitys: englanti
SALLITTU
Ohjaus: Markus Lehmusruusu 
Käsikirjoitus: Sinikka Nopola, Tiina Nopola - 
samannimisestä romaanistaan
Kuvaus: Robert Nordström 
Leikkaus: Joona Louhivuori 
Musiikki: Iiro Rantala 
Osissa: Silmu Ståhlberg, Lumi Kallio, Eelis Kesäläinen, Ylermi Rajamaa, Pamela Tola, Timo Lavikainen, Jenni Kokander, Lari Halme, Karoliina Blackburn, Pauliina Saarinen, Chike Ohanwe, Antti Virmavirta, Sami Huhtala, Niilo Airas, Seppo Pirskanen, Lumo Levy, Uolevi Ojala, Valtteri Salo 
Tuotanto: Rimbo Salomaa, Markus Selin, Jukka Helle | Solar Films Inc. Oy, www.solarfilms.com
Levitys: Nordisk Film, www.nordiskfilm.fi

 

 

ESITYSAIKA

SU 17.11. KLO 15.00 STUDIO

   

Naapurin Lennart on vienyt koko Räppääjän poppoon ja Nellin lomaparatiisiin, joka paljastuu pullistelijoiden tyyssijaksi. Voimamiehet saavat Rauha Räppääjän ja Nellin päät sekaisin. Risto ja Lennart yrittävät keksiä keinon saada naisväen huomion taas itselleen. Tähän he saavat apua hieman yllättävältä taholta. 
 
Tunnelmaltaan svengaava elokuva hyödyntää musikaalityyliin iskelmää, diskomusiikkia ja balladeja. Äänimaisema onkin elokuvassa keskeinen tunnelman luoja. Hauskat koreografiat ja musiikkivideomainen kuvaus tuovat lisämaustetta.

 
Henkilöhahmot ovat humoristisia, eikä elokuvasta puutu komiikkaa ja hauskoja hetkiä. Kepeätunnelmaisessa elokuvassa kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä aluksi näyttää, ja ihmisistä voi löytyä yllättäviä ja uusia puolia.  

Ohjaaja Markus Lehmusruusu
Ohjaaja Markus Lehmusruusu

 

 

#musiikki