Koronapassi käyttöön Valveella 3.12.

3.12.2021 alkaen kulttuuritalo Valveella on yli 20 henkilön tilaisuuksissa käytössä koronapassi. Pääasiassa tämä koskee Valvesalin, Valvenäyttämön ja elokuvateatteri Studion yleisötilaisuuksia.

 

Näissä tilaisuuksissa koronapassia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta osallistujilta. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi kuvallisella henkilöllisyystodistuksella koronapassin tarkastuksen yhteydessä.

 

Koronapassi tarkistetaan ennen näyttämötilaan siirtymistä. Tarkistuksen suorittaa ovihenkilökunta.

 

Toivomme, että lataat tai tulostat koronapassin etukäteen ja saavut Valveelle hyvissä ajoin. Otathan valmiiksi esille koronapassin, pääsylipun ja henkilöllisyystodistuksen, jotta esitykseen siirtyminen on mahdollisimman sujuvaa.

 

Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Tietoa koronapassista löydät Kanta.fi-sivustolta.

 

Jos ennakkoon lipun hankkineella henkilöllä ei ole koronapassia: Valvesalin osalta ennen 25.11. ostetut liput sekä Valvenäyttämön ja elokuvateatteri Studion osalta ennen 3.12. ostetut liput voi palauttaa viimeistään esitystä edeltävänä päivänä. Ota tällaisessa tapauksessa sähköpostitse yhteyttä Valveen lippumyymälään: valve.lippumyymala(at)ouka.fi. Ticketmasterin toimituskuluja emme pysty hyvittämään.

 

 

« Takaisin Ajankohtaista-sivulle