OEK KIINNI KORONATILANTEEN TAKIA 13.3. - 31.5.

Joudumme perumaan tästä päivästä alkaen elokuvateatteri Studion näytökset ja teematapahtumat toukokuun loppuun saakka.

Tauko johtuu Oulun kaupungin varautumisesta koronavirusuhkaan. Sen vuoksi kulttuuritalo Valveellakaan ei ole tapahtumia eikä harrastuspiirejä tuona aikana.

Valveen vuokralaisena myös Oulun Elokuvakeskus joutuu luonnollisesti noudattamaan tuota päätöstä.

Elokuvakeskuksen työntekijät tavoittaa ko. aikana parhaiten sähköpostilla.

Pahoittelemme kovin tilannetta, mutta tietysti parempi vara kuin vahinko.

 

Kulttuuritalo Valveen tiedote:

Kulttuuritalo Valveen yleisötapahtumat perutaan ja talo suljetaan määräajaksi

Oulun kaupungin johtoryhmä kokoontui tänään 13.3. ja päätti, että kaikki kaupungin järjestämät tapahtumat, vieraanvaraisuudet ja tilaisuudet, jotka eivät ole välttämättömiä, perutaan toukokuun loppuun asti koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi (linkki Oulun kaupungin uutiseen). Linjaus perustuu Valtioneuvoston 12.3. antamiin suosituksiin ja koskee myös kulttuuritalo Valveen tiloja ja tapahtumia.

 

Kulttuuritalo Valveen maalis-toukokuun yleisötapahtumat ja esitykset on peruttu, ja talo suljetaan yleisöltä 13.3. klo 19. Tämänhetkisen tiedon mukaan talo on suljettuna toukokuun loppuun saakka.

Tiedotimme jo aiemmin, että Valveen tuottama harrastustoiminta on peruttu kevätkauden osalta. Harrastusryhmille ja talon toimijoille tiedotetaan tilanteesta erikseen.

 

Seuraamme aktiivisesti viranomaisohjeistusta sekä Oulun kaupungin linjauksia. Tiedotamme verkkosivuillamme (www.kulttuurivalve.fi) ja sosiaalisen median kanavissa, kun tilanteeseen tulee muutoksia.

 
 
 

« Takaisin Ajankohtaista-sivulle